PEUTER & KLEUTER!

Peuter en kleuter

Voor je peuter of kleuter ben je op zoek naar een leuke, interactieve voorstelling. Want je kind kan nog niet zo lang stilzitten en wil graag meedoen. Het liefst wil je een kleinschalige voorstelling bij jou in de buurt, zonder drukte of hoge prijzen. Je wilt dat de voorstelling past bij de leeftijd en de belevingswereld van je kind. En je wilt dat het leerzaam is en toch gezellig. Je zoekt naar een combinatie van ademloos luisteren naar een goed verhaal en actief spelen, knutselen en buiten beleven…

Kan dat?

Ja, dat kan. LEV! Educatie verzorgt het hele jaar de leukste voorstellingen, speciaal voor 3- tot 6-jarigen. We noemen dat een Snuffelmoment of Peuteren in de Natuur. Deze peuter-/kleuterfeestjes zijn vrolijk, interactief en leerzaam. En omdat ze begeleid worden door een ervaren leerkracht uit het basisonderwijs, is succes verzekerd.

Het uitgangspunt is een mooi of grappig verhaal, dat interactief verteld wordt. De kinderen kunnen lekker meedoen: roepen, wijzen, nadoen en bewegen. Stoer op een eigen bankje of lekker op schoot. Daarna gaan de kinderen creatief aan de slag, met een beetje hulp van (groot-)ouders/begeleiders. We doen een spel of knutselen een onderwerp uit het verhaal. We werken met klei, spulletjes uit de natuur, verf, papier en allerlei andere materialen. Behalve hun zelfgemaakte knutsel, krijgen de kinderen ook een bijpassende kleurplaat mee naar huis. Wie wil dat nu niet?

Kijk in de LEV! Agenda wanneer we bij jou in de buurt zijn: www.facebook.com/levworkshops

We hebben een samenwerking met centra voor natuur- en milieueducatie in de regio West-Friesland.

  • Bezoekerscentrum Hertenkamp in Enkhuizen. Je vindt de agenda hier.

( https://www.hertenkampenkhuizen.nl )

LEV! komt ook graag naar jouw natuurcentrum, kinderdagverblijf of gastouder. Bel Rita even om de mogelijkheden op jouw locatie te bespreken.

CONTACT OPNEMEN MET LEV!

Uit ons gastenboek:

MEC De Witte Schuur, ‘Egel!’ – Marieke Sprik-Fygi (moeder)
Rita, het was gewoon weer top! Maar dat wist je al… Mijn meiden hebben genoten…

MAK Blokweer, ‘Egel!’ – Daniëlle Grift (moeder)
Het was leuk en leerzaam! Mijn dochter heeft een mooi egeltje geknutseld.

MAK Blokweer, ‘Beestachtige kerst!’ – Ted van der Bruggen (opa)
Beste Rita, graag wil ik je bedanken voor de prima voorstelling op 23 december bij MAK. Vooral de interactie met de kinderen was uitstekend! Ik vind het knap hoe jij de voorstelling zo goed aanpast aan de doelgroep. In mijn werk (het verzorgen van workshops en presentaties in de sport) is dat ook steeds de uitdaging. Jij doet dat bewonderenswaardig! Onze kleinkinderen uit de USA hebben een plezierige middag in Hollandse sferen gehad. Een voltreffer! Veel succes met jouw activiteiten!

DAT WIL IK OOK MEEMAKEN!

Contact opnemen met LEV!

Contact

LEV!

Rita Hooijmans
Rita@ditislev.nl
06-12160737
KvK-nr. 75917629