SCHRIJVEN!

Schrijven

Schrijven is een vak dat je – letterlijk – tot in de puntjes moet beheersen. Maar… 

Je wilt niet schrijven?

  • Je hebt geen tijd om zelf te schrijven.
  • Je vindt schrijven vermoeiend of saai.

Je kunt niet schrijven?

  • Je staart al uren naar een wit scherm, zonder dat er iets uit je handen komt.
  • Je struikelt over de proppen papier.
  • Het ligt op het puntje van je tong… en blijft daar lekker liggen.
  • Het lukt je niet om een compact, lopend verhaal te schrijven.
  • Je bent bang dat jouw tekst niet goed genoeg is.

En toch heb je wel een tekst nodig. Een advertentie- of webtekst. Een reader of whitepaper. Een persbericht of foldertekst. Een slogan. Of een geweldige bumpersticker.

In dat geval kun je wel wat hulp gebruiken van een tekstschrijver. Iemand die aan een paar woorden genoeg heeft en snapt wat jouw doelgroep wil lezen. Iemand met verstand van marketing én d’tjes en t’tjes. Iemand die vlot en punctueel werkt. Iemand die leesbaar schrijft maar toch rekening houdt met Google en SEO. Kortom: iemand met een fijne schrijfstijl, die je geen vermogen kost.

Zo’n tekstschrijver hebben wij in huis. Met een elegant gevoel voor taal, schrijft Rita voor jou de tekst die je nodig hebt. Moeiteloos typt ze web- en verkoopteksten, blogs, advertenties, columns, folders of artikelen. Van creatief en amicaal tot technisch en zakelijk. Je zegt het maar!

In haar klantenkring vind je verkopers, webdesigners, ondernemers, hobbyisten, kunstenaars en particulieren. Ze schakelden Rita in om oordopjes of tuinhuisjes aan de man te brengen, een biografie te schrijven, een woonhuis te verkopen, huiswerk voor Bedrijfskunde te maken, een artikel voor het plaatselijke weekblad te schrijven, een taxi-website op te frissen, een Facebookadvertentie te maken, enzovoorts.

Dus als jij ook op zoek bent naar foutloze teksten die echt het verschil maken, dan kun je Rita even bellen. Ze zal je vragen beantwoorden en je een interessant projecttarief bieden.

CONTACT

Veelgestelde vragen:

Waarom zou ik een bedrijf inschakelen voor het schrijven van teksten?
Veel studenten en ondernemers zijn heel goed in hun vak maar niet automatisch in het schrijven over dat vak. Enthousiaste ondernemers hebben vaak geen tijd om zelf over hun producten en diensten te schrijven. Schrijven is gewoon een vak. Wij hebben ervoor geleerd en we zijn de hele dag met tekst bezig. Voor al je tekstwerk heb je aan LEV! dus gewoon meer dan aan de buurvrouw.

Het laten schrijven van teksten is waarschijnlijk erg duur?
Nee, dat zal je reuze meevallen. Wij werken met een vast projecttarief (al vanaf € 50,- per uur) en je bent dus nooit meer kwijt dan we hebben afgesproken. En bedenk, dat je tekst veel professioneler overkomt, dus je lezers blijven geboeid en je haalt meer klanten binnen. Bovendien bieden we voor vast/terugkerend werk, zoals het schrijven van nieuwsbrieven, een interessante korting aan.

Dat duurt vast erg lang, een artikel of webteksten schrijven?
Omdat wij de hele dag met teksten bezig zijn, kunnen we heel snel schrijven en je meestal binnen een paar dagen een voorbeeld per e-mail toesturen. Afhankelijk van de hoeveelheid informatie, kunnen we je webteksten al in enkele uren schrijven. En ook spoedklussen zijn mogelijk.

Ik heb een eigen stijl en ik wil dat die naar voren komt in de tekst. Kan dat?
Ja, dat kan. LEV! is zelf ook eigenwijs en snapt heel goed dat je alles graag op je eigen manier aanpakt. Wij passen onze stijl aan jou aan. Vertel ons gerust wat je doelgroep is en op welke manier jij die wilt aanspreken. Onze tekst moet natuurlijk wel bij jouw uitstraling passen! En jij hebt altijd het laatste woord.

Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat, wat nu?
Neem contact op met LEV! en stel je vraag. We zullen er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Meestal lukt ons dat binnen 24 uur.

CONTACT

Wat klanten zeggen: over LEV! Tekstbureau

Steven van Esch, Gehoorprotectie.nl (tegenwoordig Audinc.nl)
LEV! heeft me geholpen bij het verbeteren van de site www.gehoorprotectie.nl. Rita heeft teksten en een blog geschreven. Ook heeft ze een krantenartikel geschreven voor ons bedrijf, welke in het weekblad ‘Groot Eindhoven’ is gepubliceerd. De communicatie vond plaats via mail en telefonisch contact en ging erg snel! Het was erg fijn om met Rita samen te werken, ze heeft een professionele houding, denkt mee, geeft goede alternatieven en adviezen en werkt en reageert snel bij vragen of opmerkingen. Rita, bedankt namens Gehoorprotectie!

René Polle, particulier
Rita weet haar creativiteit en enthousiasme om te zetten in pakkende teksten. Zij schreef de verkooptekst voor mijn huis. En dat was een succes! Mijn huis kreeg meer kijkers en is vlot verkocht!

Sandra Munster, Tulpenexcursie.nl en KoeEnTulpie.nl
Wat een geluk dat sommige mensen soms op je pad komen! Tijdens het ontwikkelen van het lespakket voor ‘Koe en Tulpie’ ben ik Rita tegen het lijf gelopen. Met haar ervaring in het basisonderwijs en niets ontziende taalkundige blik heeft ze het lespakket voor mij helemaal doorgespit en gecontroleerd. Voor de tweede druk van het boekje ‘Koe en Tulpie’ heeft Rita de tekst ook geperfectioneerd, de laatste oneffenheden konden er zo voor de tweede druk nog uitgehaald worden. Leestekens werden geplaatst waar nodig, ze keek naar consequent hoofdlettergebruik en… wat ik zelf nooit had ontdekt… Rita vond uit dat de Tulpenbol op enig moment veranderde van ‘hij’ in ‘zij’. Dat moest natuurlijk anders! Ik kan de hulp van Rita aan eenieder aanbevelen, ook al denk je taalkundig nog zo sterk te zijn, er zijn altijd oneffenheden die aan je voorbij gaan en die zij er dan uit kan vissen!

Nancy van Schaik, BeNancy Media
Rita heeft de teksten geschreven voor mijn website BeNancy Media en daar ben ik erg blij mee. Ze denkt heel goed mee met de klant, maar ze staat er ook heel goed bij stil hoe de tekst over moet komen bij de bezoekers van de website. Naast teksten, geeft ze ook adviezen over de indeling en lay-out van de website. En daar heb ik nu heel veel profijt van. Ik ben heel blij met het resultaat! Ze heeft ook advertentieteksten voor me geschreven. Het is uitnodigend, waardoor mensen enthousiast worden en contact met mij opnemen. Haar teksten vind ik ook altijd erg levendig en er zit power in. De grammatica van haar teksten is ook helemaal kloppend. (Ze zal deze tekst ook zeker gaan controleren.) Ik bouw websites en ze heeft ook al een paar keer de teksten voor mijn klanten gedaan. En m’n klanten zijn ook altijd erg tevreden. Het verzinnen van goede teksten is erg moeilijk. Loop je daar tegen aan? Neem dan gewoon contact op met Rita.

CONTACT

Contact opnemen met LEV!

Contact

LEV!

Rita Hooijmans
Rita@ditislev.nl
06-12160737
KvK-nr. 75917629