Restyling website

Je website wordt gevonden!

Allereerst moet je website natuurlijk goed vindbaar zijn. De online zichtbaarheid hangt direct samen met goede teksten, die lezers direct aanspreken. Google en de andere zoekmachines hebben slimme manieren gevonden om jouw website door te lichten en ze vergelijken die razendsnel met soortgelijke websites. Ze screenen teksten, kopjes, titels en afbeeldingen. Met matige teksten en een onduidelijke indeling sta je in de ranking zo op bladzijde 34, in plaats van op die felbegeerde eerste pagina…

Je zult dus aan de bak moeten met je tekst en lay-out, zodat je hoger op de ladder van de zoekresultaten komt. Alles wat je ooit hoorde over SEO ga je nu toepassen, zodat niemand meer om je heen kan.

Je bezoekers worden klanten!

Je wilt bezoekers van je website verleiden om je product of dienst af te nemen. Maar de concurrentie is groot en jouw bezoekers klikken te gemakkelijk weg. Om ze op je site te houden kun je een aantal eenvoudige marketingtrucjes toepassen. Je kunt spelen met verschillende soorten teksten en buttons. Zo kun je de lezer in een bepaalde richting sturen. Ook is het vertellen van een verhaal en het oproepen van een bepaald gevoel heel belangrijk. Je lezer moet denken: dat gaat over mij, dit heb ik nodig! Ook hier gaat het dus om de interactie tussen tekst en indeling. Je houdt de aandacht van je lezer vast en je verkoop gaat met sprongen vooruit!

Je website is weer up-to-date!

Toen je website de lucht in ging, was je trots. Je had een keurig welkomstwoord, een slideshow met geweldige foto’s en een handige indeling. Maar inmiddels zijn er in websiteland natuurlijk heel wat handige tools bij gekomen en die gebruik jij nog niet. Je site ziet er wat gedateerd uit en je kunt er niet meer je ei in kwijt.

Je bekijkt andere websites waar je blij van wordt en bepaalt wat jouw site nodig heeft om ook te sprankelen. Je vraagt vaste klanten wat ze goed en minder goed vinden en trekt vervolgens je eigen plan: je gaat kritisch na wat er weg kan en wat mag blijven. Je plakt virtuele groene en rode stickers op alle onderdelen van je website. Je maakt een nieuwe indeling, gebruikt handige tools en ontwerpt een frisse lay-out. Zo blijft het jouw site maar dan in de best mogelijke versie!

DAT KLINKT GOED! MAAR DAT LUKT ME NOOIT!

In dat geval kun je LEV! Tekstbureau inschakelen. Zo simpel kan het zijn. Rita komt je interviewen over wat je wel en niet wilt behouden en ze gaat lekker aan de slag. En dat doet ze voor een heel prettig tarief.

Na een gratis intakegesprek zijn de kosten voor het restylen van je website € 55,00 per uur. Rita hanteert echter vaak een projecttarief, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

Kan jouw website wel wat LEV! gebruiken? Neem dan direct contact op.

Contact

Bellen mag ook:

06-12160737