Aanbod

LEV!PAKKETTEN VOOR GASTOUDERS:

Een LEV!pakket is een leenpakket met allerlei boeken, spelletjes, speelgoed, cd’s, dvd’s en creatief materiaal. Ook zit er een informatiemap in, voor de gastouder, met daarin uitgebreide speel-leerideeën voor alle leeftijden. Het pakket huur je 4 weken voor een vast bedrag. Het wordt gebracht en weer opgehaald, dus je hebt er geen omkijken naar!

Ouders, gastouders en kleine (medische) kinderdagverblijven kunnen bij ons terecht voor pakketten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bovenstaande pakketten zijn al te bestellen en achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de volgende thema’s: op het potje, naar school, de dierentuin, kleuren, tellen , de boerderij, muziek en familie.

Het fijne is, dat LEV! ook openstaat voor jouw suggesties! Heb je een goed idee voor een ander thema? Laat het ons direct weten!

Tarieven:

Een LEV!pakket voor gastouders kost € 25,00 voor een periode van 4 weken. (Voor de prijs van 2 boeken kun je dus ongeveer een maand thematisch werken en heb je ontzettend veel kwalitatief goede materialen in huis!)

Binnen een straal van 25 kilometer rondom Grootebroek (NH) wordt het LEV!pakket gratis bezorgd en weer opgehaald. Buiten de genoemde straal wordt een kilometerprijs berekend. Ook is het mogelijk om het LEV!pakket zelf op te halen en terug te brengen.

Binnenkort foto's

Referenties