Referenties Lev! Tekstbureau

 

Rita is scherp en bij haar zit je qua tekst en inzicht helemaal goed. Ze denkt met je mee en geeft een leuke draai aan je teksten. Rita weet hoe ze bij lezers een bepaalde gevoel kan oproepen. Qua SEO en indeling van mijn site heeft ze me handige tips gegeven. Maar ook de afbeeldingen onderwerpt ze aan een kritische blik. Zeer content mee!

– Robin Pillekers, www.ikloophardshop.nl

LEV! heeft Gehoorprotectie geholpen bij het verbeteren van de teksten op www.gehoorprotectie.nl. De communicatie vond plaats via mail en telefonisch en ging erg snel! Ook heeft ze een krantenartikel geschreven voor ons bedrijf, welke in het weekblad Groot Eindhoven is gepubliceerd. Het was erg fijn om met Rita samen te werken, ze heeft een professionele houding, denkt mee, geeft goede alternatieven en adviezen en werkt en reageert snel bij vragen of opmerkingen.

– Steven van Esch, Gehoorprotectie

Rita weet haar creativiteit en enthousiasme om te zetten in pakkende teksten. Zij schreef de verkooptekst voor mijn huis. En dat was een succes! Mijn huis kreeg meer kijkers en is verkocht!

– René Polle

Rita heeft mijn teksten geschreven voor mijn website BeNancy Media en daar ben ik erg blij mee. Ze denkt heel goed mee met de klant, maar ze staat er ook heel goed bij stil hoe de tekst over moet komen bij de bezoekers van de website. Maar niet alleen teksten, zij geeft ook adviezen over de indeling en layout van de website. En daar heb ik nu heel veel profijt van.

Ze heeft ook advertentieteksten voor me geschreven. Het is uitnodigend, waardoor mensen enthousiast worden en contact met mij opnemen. Haar teksten vind ik ook altijd erg levendig en er zit power in. De grammatica van haar teksten zijn ook helemaal kloppend. Het kan zijn dat ze nu deze tekst ook gaat controleren ;-). Ik bouw websites en ze heeft ook al een paar keer de teksten van mijn klanten gedaan. En m'n klanten zijn ook altijd erg tevreden.

Het verzinnen van goede teksten is erg moeilijk. Loop je daar tegen aan? Neem dan gewoon contact op met Rita.

– Nancy van Schaik, BeNancy Media

 

Schrijf een referentie